Retket

Elämykselliset kalastusretket

Kalastusretket suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Retket soveltuvat erinomaisesti yrityksille, ryhmille tai yksittäisille kalastajille.  Kalasturetki on erinomainen tapa virkistäytyä, oli tilaisuus sitten vapaamuotoinen tai yrityksen asiakastilaisuus, kokous tai tiimipäivä. 

Käytössä on kalastukseen soveltuva kalusto, turvallisuusvarusteet, kalastusvälineet sekä vieheet. Kalastuspäivään sisältyy opastus ja luontolounas. Asiakkaan toiveista riippuen myös muita palveluita on mahdollisuus sisällyttää retkeen. 

Lähtösatamassa ja matkan aikana käydään läpi kalastustekniikat.

Valittavissa olevat kalastusmuodot:
  • heittokalastus
  • jigaus
  • vetouistelu
  • venepilkintä

Hinnat:

Opastettu retki  1 – 6 hengelle
Kalastusretken kesto 6 h
Hinta:  600,00 € (sis. Alv 24 %), lisähenkilöt 7 – 12 (100 €/hlö)

Perushintaan sisältyy opaspalvelut, vene, kalastusvälineet, kelluntaliivit, Polaroid-aurinkolasit, grillilounas virvokkeineen sekä kahvia & teetä. Kalastusluvat veloitetaan erikseen.

Retki on myös mahdollista dokumentoida saaliskuvineen. 

Pääasiallisena lähtösatamana toimii Keuruulla Ahtolan satama (Kangasmannilantie 8, Keuruu).  Lautta kulkee kätevästi trailerilla, joten muut lähtösatamat ja vesistöt ovat myös mahdollisia. Kun jätät tiedustelun kalastusretkestä, niin ilmoitathan myös haluamasi lähtöpaikan. 

Lisätilauksesta tai sopimuksen mukaan voidaan pakettiin lisätä majoitus ja catering-palvelut. Retki voidaan myös toteuttaa asiakkaan suunnitelman mukaisesti.  Kaluston kuljetuskustannukset veloitetaan erikseen, mikäli lähtösatamana toimii jokin muu kuin Ahtolan satama Keuruulla.
Asiakkaan toiveet huomioidaan

Retki räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tavoitteena on luoda asiakkaalle mukava kalastuselämys kauniissa Suomen luonnossa. 

"Tule viettämään elämyksellinen päivä. Huolehdin kalastusopastuksesta sekä venekuljetuksesta ammattitaidolla".

Harri Malmberg
Kalastusopas Jätä tiedustelu kalastusretkestä
Alla olevalla lomakkeella voit tiedustella vapaata ajankohtaa tai pyytää tarjousta juuri sinulle suunnitellusta kalastusretkestä.

Tiedustelu kalastusretkestä

Dzigi (c) 2018, Kaikki oikeudet pidätetään